Dr. Fish is dé trend op wellnessgebied; de perfecte combinatie van ontspanning en gezelligheid! Visjes die aan je handen en voeten knabbelen? Dit voelt in het begin natuurlijk een beetje vreemd, maar al snel merk je dat het een grappige ervaring is en dat het zelfs bijzonder ontspannend werkt. Naast een hele schone huid, heb je na de behandeling ook nog eens verrassend lekkere zachte handen en voeten. Wat wil je nog meer!

The Original Dr. Fish is iets wat je moet ervaren! Super leuk om samen met vrienden en vriendinnen te doen. Kom snel eens langs bij één van onze vestigingen en geef je handen en voeten even de rust die ze verdienen!

Primeur:
Vanaf NU ervaar je Dr. Fish ook thuis!
Met de producten van de Dr. Fish Care lijn kun je de Dr. Fish Experience nu ook thuis ervaren. De producten bevatten namelijk een uniek enzym dat vergelijkbaar is met het enzym dat de visjes bij zich dragen. Dit Dr. Fish Enzym zorgt ervoor dat je huid een lichte peeling krijgt, waardoor het product beter opgenomen wordt en je huid net zo zacht aanvoelt als na een Dr. Fish Experience!

Hoe herken je de producten met het unieke enzym?
Zit er op het product een Dr. Fish stempel? Dan bevat het product de unieke werking van het Dr. Fish enzym. Bekijk snel de hele Dr. Fish productlijn.

Nieuwe behandelingen:
Tijdens alle Dr. Fish behandelingen wordt nu ook met de producten van de Dr. Fish Care lijn gewerkt. Bekijk de vernieuwde behandelingen per vestiging.