Vestigingen
Dr. Fish Exclusive Shop

Dr. Fish Store
Wil je enkel de Dr. Fish Experience ervaren of volledig verwend worden? Bij The Original Dr. Fish kun je altijd terecht!

Dr. Fish Exclusive Shops
In onze Exclusive Shop in Amsterdam en Arnhem! – kun je naast de Dr. Fish Experience ook behandelingen boeken of zelfs complete arrangementen. De behandelingen variëren van hand- en of voetbehandelingen tot een Total Body treatment. In onze Exclusive Shops word je op en top verwend!

De beleving start al bij binnenkomst; je jas wordt aangenomen waarna je even lekker plaatsneemt in onze lounge. Na het ervaren van de Dr. Fish Experience, kun je hier nog even heerlijk nagenieten van een drankje en een hapje. Daarnaast heb je de mogelijkheid om in de GiftShop een mooi cadeau of een heerlijk Dr. Fish verzorgingsproduct te kopen; zodat je het verrassende resultaat van de Dr. Fish Experience thuis blijft ervaren.

Dr. Fish Stores
Wil je alleen de Dr. Fish Experience ervaren? Kom dan naar één van onze Dr. Fish Stores. In de Dr. Fish Store staat de Experience centraal! Kom tijdens het winkelen even gezellig langs en geef je voeten en handen even de rust die ze verdienen. Bij de Dr. Fish Stores kun je uiteraard ook terecht voor de Dr. Fish verzorgingsproducten en onze geschenksets en cadeaubonnen.